Irina Șubredu

Home Irina Șubredu

Irina Subredu Irina Șubredu

Sunt Irina Șubredu și sunt psiholog.  Sunt, de asemenea, trainer, soție și mamă. Cititor și călător. Om care scrie povesti și prieten. Soră și fiică.
Sunt un om pozitiv, curios și creativ; mi-s foarte dragi oamenii și viața; trăiesc pentru a-i ajuta pe alții să-și descopere pasiunea, potențialul și sensul vieții lor și probabil că acesta este sensul vieții mele.
De aproape 12 ani lucrez la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, din 2014 sunt responsabilă cu Centrul de Consiliere pentru studenți, locul unde “copiii”, cum le spun eu, vin să-și povesteasca problemele, durerile, grijile, dificultățile legate de emoții sau de relații.
Sunt absolventă a Facultații de Psihologie și Știinte ale Educației și a unui master de Psihoterapie – la Iași, a unei formări de doi ani în psihoterapie dinamica și psihodramă (cu formator din Bucuresti) și a unui curs postuniversitar de consiliere a carierei (la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca).
Susțin traininguri de dezvoltare a inteligenței emoționale și gestionare a emoțiilor de mai bine de zece ani și aproape mereu se ajunge la felul în care am învățat să ne gestionăm emoțiile cand eram copii. Iar felul acesta ne dă acum bătăi de cap.

Tema: „Cum gestionăm emoțiile copiilor”

Sigur că putem reînvăța cum să facem. Cum să nu ne mai temem de emoțiile noastre, cum să ne împrietenim cu ele și să le folosim energia, cum să nu ne mai dorim să scăpăm de ele, să le suprimăm sau să le amorțim, cum să le observăm și să înțelegem ce încearcă să ne spună. Cum să le exprimăm și cum să NU le exprimăm
Dar știți ce putem face și mai bine? Îi putem învăța pe copii cum să facă, pentru ca ei să aiba vieți și mai bune decât noi, mai bogate și un pic mai ușoare.
Emoțional coaching, numeste John Gottman ce pot face părinții cu emoțiile copiilor lor; scheme emoționale numeste Robert Leahy poveștile cristalizate pe care ni le-am format despre emoții. Vom sta de vorbă despre toate acestea.