Dragos Iulian Matei

Home Dragos Iulian Matei

euBwjpg

Ma numesc Dragos Iulian Matei si am trait o copilarie cel putin interesanta, plina de provocari.
Probabil pentru ca stiu ce inseamna sa fiu copil, sa nu am o viata usoara si sa fiu ajutat, pentru ca stiu ce diferenta poate face ajutorul primit in copilarie, am lucrat in ultimii ani cu mii de copii si parinti, invatand impreuna despre emotii prin spectacole interactive si seminarii.

Sunt autorul cartii terapeutice cu rezultate extraordinare “Miracol in lumea emotiilor”, o carte despre si cu emotii, despre si cu eliberare emotionala si concepte profunde de psihologie povestite pe limba copiilor intr-o poveste fascinanta, plina de aventuri si invataturi despre viata.

In ultimii cinci ani am lucrat cu copiii si parintii si am sustinut zeci de spectacole si activitati pentru intelegerea emotiilor.

Am lucrat si lucrez cu psihologi dintre cei mai buni si am invatat mult. Am studiat emotiile din punct de vedere uman, psihologic, neurologic si antropologic, urmarind sa le descifrez taina.

Spectacolul-conferinta pe care il voi prezenta in Iasi, cu ajutorul colegei si prietenei mele Bianca Nita este unul deosebit.

Este deosebit deoarece ne poate arata intr-o maniera plina de sensibilitate si frumusete cum fiecare din parinti si copii este deja super-erou, un super-erou care a uitat de super-puterile sale.

Spectacolul ne vorbeste si despre cum putem face pentru ca antrenamentul super-puterilor inteligentei emotionale ale copiilor si ale parintilor sa inlocuiasca alte metode care fie nu dau rezultate atat de bune, fie rezultatele au “costuri” atasate.